Inloggen          Perskit      Investeerders

Probeer Luqo in de klas

1. Bestel het knop-
en spellenpakket

2. Gebruik en test
Luqo een week lang

3. Stuur terug of
ontvang de factuur

Ontdek hoe Luqo voor
jullie school werkt!

Test Luqo nu zelf

Wij kunnen wel vertellen hoe het werkt, maar zelf aan de slag is natuurlijk het beste. Samen met een klas of de hele school proberen, spelen en ontdekken. Pas dan weet je hoe Luqo voor jullie werkt. Vraag een testweek aan, dan sturen we jullie gratis een set knoppen en spellen toe.

Hoe werkt het?

Wij sturen jullie een Luqo set van 4 knoppen en 25 spellen op. Die kunnen jullie dan een week lang gebruiken. Zo veel en vaak als je zelf wilt. Bedenk van tevoren wie er deelneemt aan de testweek: een bepaalde klas, verschillende leerlingen, leerkrachten, directie, IB’ers of allemaal.

Aan het eind van de week nemen we contact op om te horen hoe Luqo is bevallen. We beantwoorden alle vragen en geven tips over hoe jullie Luqo het best kunnen inzetten. Dan bepalen jullie of je Luqo wilt houden of hem liever terugstuurt. Beslissen jullie hem te houden, dan kan hij direct in de klas worden ingezet!

Wat kost het?
Tijdens de testweek mogen jullie een week lang gratis gebruik maken van de knoppen en spellen van Luqo. Ook het opsturen van de set nemen we voor onze rekening. De enige kosten die jullie eventueel maken, is het terugsturen van het pakket als jullie ervoor kiezen de Luqo niet te houden. Maar wij hopen natuurlijk dat de leerkrachten en leerlingen er na de testweek gewoon mee willen blijven werken!

Vraag direct een
Luqo set aan

* verplicht veld

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA van Google. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Scroll to top