Luqo: educatief spellenplatform voor het basisonderwijs

FAQ

FAQ

Op deze pagina beantwoorden we enkele veel gestelde vragen (FAQ). Mocht uw antwoord er niet tussen zitten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Via het contactformulier op deze website is gemakkelijk, maar via de mail (info@luqo.nl) en telefoon kan natuurlijk ook altijd. We geven graag antwoord op uw vragen!

Wat is Luqo?

Luqo is voor ons alles, daarom noemen we ook alles Luqo. Ons spellenplatform heet Luqo (een Luqo) en ons bedrijf heet Luqo (Luqo B.V.).

Kan Luqo aan het smartboard gekoppeld worden?

Nee, dat kan niet. Sociale interactie staat centraal bij Luqo: alles bij Luqo is ontworpen om de sociale dynamiek te bevorderen. Om die reden staan kinderen om de Luqo heen en kijken elkaar aan. Wanneer ze naast elkaar staan, kijken ze elkaar niet aan en is er weinig tot geen interactie tussen de kinderen.

Waarom spelabonnementen?

U sluit een spelabonnement af, zodat u altijd het aantal spellen heeft dat uw school nodig heeft én zodat u verzekerd bent van de laatste updates van de spellen. U kiest zelf welk formaat pakket het beste bij uw school past. Door te werken met abonnementen committeren wij aan regelmatige updates en nieuwe spellen van het niveau dat u van ons gewend bent.

Hoe werkt het spelabonnement?

Binnen een abonnement krijgt u een bepaald aantal punten (Luqoins), waarmee u op myLuqo uw spellenportfolio kan samenstellen. Ondanks dat het abonnement voor een jaar geldt, kunt u elke maand uw spellenportfolio aanpassen. Hierdoor heeft u geen onverwachte kosten en toch de vrijheid om spellen te kiezen die bij uw huidige lessen passen.