Inloggen          Perskit      Investeerders

Luqo’s Eindejaarskorting: gebruik kortingscode SAMEN21 voor 21% korting*

21% Eindejaarskorting

2020 zit er bijna op. Even volhouden nog, dan is dit rare jaar achter de rug. Om het jaar met een goed gevoel af te sluiten, geven we deze laatste maand 21% korting op Luqo knoppen en spellenpakketten. Gebruik de kortingscode SAMEN21 in de shop en geef 2020 op de valreep nog een goeie draai.

'21: Geen NOT of BETT-beurs

Helaas moesten de organisaties van de NOT en BETT besluiten om de onderwijsbeurzen te verzetten. Jammer, want wij keken er enorm naar uit om veel van jullie daar te zien! Als alternatief verkennen wij de mogelijkheden om samen met partners een digitale bijeenkomst te organiseren. Dan kunnen we elkaar toch nog spreken en delen we de innovaties uit het onderwijs met jullie. Wat denken jullie?

21e-eeuwse vaardigheden

De spellen van Luqo sluiten niet alleen aan op de leerlijnen in het basisonderwijs; leerlingen werken ook aan op de door SLO geformuleerde 21e-eeuwse vaardigheden. In elk spel zijn onder andere communicatie, samenwerken en sociale vaardigheden cruciaal bij het volbrengen van de opdrachten. Luqo maakt coöperatief leren in de klas leuk en makkelijk!

#21 van de 46 spellen:
Omtrek & Oppervlakte

In het Luqo Omtrek & Oppervlakte spel plaatsen kinderen gezamenlijk een hekwerk in de wei. Hierdoor oefenen ze met omtrek en oppervlakte en leren ze de relatie tussen deze twee herkennen. Het spel is gemaakt voor Groep 6 t/m 8 en sluit aan bij SLO Kerndoel 33. Kinderen werken altijd met z’n vieren samen en hebben een individuele verantwoordelijkheid binnen het spel. Een spel duurt ongeveer 10 minuten, waarin kinderen verschillende rondes spelen.

Vragen of ideeën?
Neem contact met ons op!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA van Google. Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.


Scroll to top